Citeste si...

VASILE DEAC: AM VOTAT PENTRU BUN SIMŢ ÎN POLITICĂ

VASI DEACVasile Deac şi-a exprimat speranţa că românii vor ieşi în număr mare la vot. Deac a ţinut să precizeze că ziua de astăzi este una decisivă pentru România. "Am votat la ora 9,00, la secţia din Şimian, unde sunt arondat. În momentul în care am pus ştampila pe buletinul de vot, m-am gândit că este o responsabilitate a mea să votez, m-am gândit la schimbarea clasei politice, m-am gândit să votez pentru bun simţ în politică şi pentru ca în Parlament să nu ajungă oameni care au dosare penale",  a declarat Vasile Deac, care i-a îndemnat pe români să meargă să-şi exprime opţiunea politică.  "Mesajul meu pentru români este următorul: să iasă la vot pentru că votul nostru chiar contează" , a spus Vasile Deac, încrezător în şansele sale a ajunge în Parlament.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1