Citeste si...

CURSURI DE CALIFICARE PENTRU ȘOMERI

ajoVești importante pentru șomerii din județul Mehedinți! În vederea asigurării reconversiei profesionale,  în anul 2017 se vor desfășura  mai multe cursuri de formare profesionala in urmatoarele meserii si specialitati: barman, brutar, bucătar, camerista, coafor, cofetar-patiser, constructor montator structuri metalice, dulgher-tâmplar-parchetar, fierar-betonist, montator prefabricate, formator, frizer, mecanic întreținere și reparații, lucrător în comerț, lucrător în creșterea animalelor, lucrător în cultura plantelor, manager proiect, manichiurist-pedichiurist, ospătar/chelner, sudor, zidar-pietrar-tencuitor şi zugrav-tapetar-ipsosar-vopsitor. Aceste cursuri se organizează pentru ca şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi (indemnizaţi şi neindemnizaţi) să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale, care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă.

Practic, orice şomer înregistrat la AJOFM se poate înscrie la unul din cursurile menţionate mai sus, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, se vor demara activităţile de instruire teoretică şi practică.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, telefon 0252/319029, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..">Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1