Citeste si...

PRINȚESA RĂZBOINICĂ REVINE ÎN CUȘCĂ!

Diana Belbiță are șansa de a bifa o nouă victorie în gala RXF 27. Luptătoarea înfruntă, la Piatra Neamț, pe franțuzoaica Morgane Manfredi, într-un meci care se anunță extrem de spectaculos. Show-ul RXF va avea o expunere în peste 25 de țări și are ca scop promovarea sportivilor români și al sportului românesc.

 

belbita manfredi

Cea mai în vogă luptătoare din țară se bagă, din nou, la bătaie în țară, după ce în ultimul an a luptat mai mult în gale peste hotare. Cu un palmares de opt victorii şi trei înfrângeri în MMA, Prințesa războinică și-a propus să își trimită adversara cât mai rapid la pământ.

 

După înfrângerea cu brazilianca Ariane Lipski am decis să revin în cușcă pe meleaguri autohtone. Îmi doream mult acest lucru deoarece nu am mai luptat în România de mai bine de un an și simțeam nevoia de a fi din nou în fața românilor. Nu se compară nimic cu sentimentul de a lupta în țara ta. Voi avea ca adversară o franțuzoaică cu experiență în mai multe sporturi de contact, o luptatoare cu o construcție impunătoare. Când am văzut prima poză cu ea mi-am pus întrebări dacă e băiat sau fată”, a mărturisit cu zâmbetul pe buze sportiva originară din județul Mehedinți.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Situație inedită pentru Belbiță

 

bel

 

Luptătoarea legitimată la Centrul de Arte Marţiale Mixte Alexandru Lungu din Oradea va avea emoții atât pentru ea, cât și pentru Sandu Lungu care va intra și el în cușcă pentru a-l înfrunta pe cehul Martin Chudej.

 

 

Sunt foarte bucuroasă că lupt în aceeași gală cu antrenorul meu, Sandu Lungu. Noi vom disputa cele mai importante doua meciuri ale galei (Co-Main Eventul și Main Eventul), bineînțeles că Sandu este capul de afiș și va înfrunta un ceh foarte bine cotat. Pe scurt, voi avea de două ori mai multe emoții. Recunosc, sunt puțin egoistă de această data deoarece nu îmi doresc doar o victorie, îmi doresc o victorie spectaculoasă, dar și o luptă care să ridice întreaga sală în picioare. Știu că publicul are așteptări de la mine și nu îi voi dezamăgi. Le mulțumesc tuturor celor care au încredere în mine și vreau să îi anunț că în septembrie îi voi reprezenta din nou peste granițe. O cunoscută promoție din Germania, Superior FC, m-a contactat pentru a susține o luptă pentru titlu în promoția lor împotriva unei luptătoare care are la activ meciuri în bine cunoscuta promoție Bellator (a doua promoție după UFC), nu am stat pe gânduri și am acceptat”, a dezvăluit sportiva originară din comuna Corcova.

 

După meciul de la Piatra Neamț se va întoarce la Oradea pentru a începe pregătirea meciului din Germania.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1