Citeste si...

POLIȚIȘTII DIN REPUBLICA MOLDOVA ȘI UCRAINA AU ÎNCEPUT SĂ PATRULEZE UN SEGMENT TRANSNISTREAN DE FRONTIERĂ

Pe un segment al subdiviziunii Moghilev-Podolsk a Serviciului de Grăniceri al Ucrainei a început patrularea în comun a poliţiştilor de frontieră din Republica Moldova şi Ucraina pe porţiunea transnistreană de frontieră, cu o lungime de 50 kilometri – informează Radio Cernăuți, cu referire la Radio Chișinău.


Potrivit conducerii autorităţilor competente, patrularea în comun pe segmentul central al frontierei molo-ucrainene, pe aşa-numitul „segment transnistrean", reprezintă o nouă formă de pază a graniţei, în vederea contracarării crimelor transfrontaliere.
Grănicerii care vor fi antrenaţi în patrularea frontierei comune au fost instruiţi şi au învăţat subtilităţile juridice şi practice de executare a unei astfel de paze a frontierei.

 

sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1