Citeste si...

FESTIVALUL DE COLINDE DE LA IORDĂNEȘTI, REGIUNEA CERNĂUȚI, AJUNS LA CEA DE-A II-A EDIȚIE

La Iordănești, regiunea Cernăuți, s-a desfășurat cea de-a II-a ediție a Festivalului de colinde. Evenimentul a avut loc la căminul cultural „Ciprian Porumbescu” – informează Agenția BucPress.

Potrivit jurnalistului Nicolae Șapcă, la Festivalul de colinde au participat mai multe colective și coruri bisericești din parohiile de pe Valea Siretului. Sala – plină de spectatori, iar scena și culisele – aglomerate de colindători. Toți au fost salutați de protopopul raionului Hliboca prot. mitr. Ioan Gorda, conducătorii raionului Hliboca Gheorghe Pridii și Petro Panciuc, primarul satului Gheorghe Lutic.

Festivalul de colinde de la Iordănești este unul de perspectivă de acest fel și pretinde să devină de anvergură, lărgind geografia de participare cu noi localități de pe Valea Siretului.

sursa: BucPress

Foto: Constantin Bostan

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1