Citeste si...

ÎNOTĂTORUL LUI DAN BĂDESCU MERGE LA EUROPENE

Reușită deosebită pentru secția de natație de la Clubul Sportiv Municipal Drobeta! Radu Vaipan a obţinut medalia de argint în cadrul Campionatelor Balcanice de Nataţie pentru Juniori, care s-au desfăşurat, în perioada 5-6 mai, la Sarajevo.

vaipan

Cei mai reprezentativi juniori din zona Balcanilor s-au întrecut în apă pentru medalii. România s-a dovedit a avea cea mai valoroasă delegație, după ce a reuşit să cucerească un total de 22 medalii la Campionatul Balcanic de înot pentru juniori (14-18 ani) din Bosnia & Herțegovina. Printre performeri s-a regăsit și Radu Vaipan de la CSM Drobeta. Sportivul pregătit de Dan Bădescu a cucerit titlul de vice-campion balcanic în proba de 50 m bras, cu un timp execelent, care îl trimite și la Campionatul European din Finlanda.

 

„Titlul de vice-campion balcanic, dar și timpul scos, este o performanță foarte bună pentru secție, care l-a trimis la Europene. În 2010 l-am avut pe Radu Marius calificat la Campionatul European de Juniori, tot la Helsinki, și a reușit să se claseze pe locul 5, în proba de 100 metri liber. Acum ne pregătim de Campioantele Internaționale ale României de la București unde Radu Vaipan va avea posibilitatea să își îmbunătățească timpul. De altfel, foarte puțin ia lipsit să câștige proba de 50 metri bras de la Sarajevo. A scos timpul 29.40, iar slovenul 29.30. Pentru prima lui participare la Campionatul European, consider că o calificare în finală ar fi extraordinar”, a declarat Dan Bădescu, antrenor CSM Drobeta.

 

România a ocupat primul loc în clasamentul pe medalii la Campionatele Balcanice de înot pentru juniori, desfăşurate în weekend, la Sarajevo (Bosnia-Herţegovina). Echipa tricoloră a cucerit 22 de medalii, dintre care 10 de aur, 6 de argint şi 6 de bronz, devansând Slovenia şi Turcia la competiţia la care au participat sportivi din 12 ţări.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1