Citeste si...

LUPTĂTOARELE DIN SEVERIN PE PODIUMUL INTERNAȚIONALELOR ROMÂNIEI

Luptătoarele pregătite de maestrul Marin Dobrescu sunt în formă maximă înaintea marilor competiții din vară. Larisa Nițu și Roxana Capezan au cucerit medaliile de aur în cadrul Campionatelor Internaționale ale României.

NITU 2

Sala Polivalentă din București a găzduit, în perioada 30 mai – 3 iunie, Turneul Internațional al României Cadeți și Juniori la lupte. La această competiție au fost participat 37 de țări, iar Clubul Sportiv Municipal Drobeta a fost prezent cu patru sportive la stilul lupte libere. Sportivele pregătite de maestrul Marin Dobrescu au reușit evoluții remarcabile cucerind două medalii de aur. Dacă la cadeți s-a impus Roxana Capezan, în limitele categoriei 62 de kg, la juniori a triumfat Larisa Nițu (cat. 72 kg). Aproape de podium au fost și Cristina Ungureanu (cat. 59 kg – cadete) și Adina Giura (cat. 57 kg - junioare), ele clasându-se pe locul 5.

 

Sunt extrem de mulțumit de rezultatele obținute de fete la acest turneu internațional similar cu un Mondial, așa cum l-a caracterizat și președintele Răzvan Pîrcălabu. Au fost prezenți sportivi de valoare din 37 de țări cu tradiție în lupte și aici amintesc SUA, Canada, Rusia sau Suedia. Severinul a dovedit că este un centru de tradiție care se respectă și a cucerit două medalii de aur. A fost o ultimă repetiție înainte de finala campionatului național de juniori din weekend, acolo unde avem de apărat titlul național pe cluburi. Îmi pun mari speranțe în fete și sunt convins că și anul acesta vor fi campioane naționale”, a mărturisit antrenorul emerit de la CSM Drobeta, Marin Dobrescu.  

 

Sportivele care au cucerit aurul la Campionatele Internaționale ale României mai sunt angrenate și în alte competiții de anvergură. Astfel, în perioada 3-8 iulie, Roxana Capezan va participa la Campionatul Mondiale de cadeți din Croația, de la Zagreb, în vreme ce Larisa Nițu va fi prezentă, în perioada 31 iulie-5 august, la Roma, în Italia, la Campionatul European de Juniori.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1