Citeste si...

VIITORUL ȘIMIAN A CÂȘTIGAT TITLUL JUDEȚEAN

Final de sezon pe muchie de cuțit la Mehedinți! Viitorul Șimian este noua campioană judeţeană, câştigând Liga a IV-a de fotbal şi, implicit, dreptul de participare în barajul de promovare în eşalonul terţ cu ACS Dumbrăvița, campioana judeţului Timiș. Titlul s-a decis în ultima etapă din play-off, după ce Șimianul a terminat la egalitate pe terenul Strehaiei, echipă care era nevoită să câștige pentru a se clasa ea pe primul loc.

hh

Cel mai strâns sezon de Liga a IV-a din ultimii ani are, în sfârșit, și o învingătoare. Numele ei este Viitorul Șimian, care, la capătul unei lupte în trei, cu Strehaia și Dănceu, a primit titlul județean pe terrnul rivalei. Șimianul a terminat la egalitate, 1-1, la Strehaia, rezultat care a lăsat echipa gazdă pe locul 3, deși, înaintea jocului, se lupta pentru prima poziție! Egalul coroborat cu victoria Dănceului în fața Orșovei din celălalt meci din play-off a făcut ca tabloul final al primelor 4 din Liga a IV-a să arate astfel: Șimianul, locul 1 (36 de puncte), Dănceul – locul 2 (35 de puncte), Strehaia- locul 3 (33 de puncte) și Orșova – locul 4 (16 puncte). În meciul care a decis campioana, cel dintre CS Strehaia și Viitorul Șimian, oaspeții au deschis scorul, în minutul 53, prin Andrei Dicu, iar cu două minute înainte de final Claudiu Topală a restabilit egalitatea și totodată rezultatul final. Pentru a promova în liga a III-a, ACS Viitorul Șimian mai are de trecut un singur hop iar acela se numeste ACS Dumbrăvița, campioana județului Timiș. Turul va avea loc pe 16 iunie, ora 18:00, pe terenul bănățenilor, iar returul, pe teren propriu, la Șimian, pe 23 iunie, ora 17:30.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1