Citeste si...

COMUNA COSTEŞTI DIN ROMÂNIA S-A ÎNFRĂŢIT CU COMUNITATEA TERITORIALĂ UNITĂ OSTRIŢA, REGIUNEA CERNĂUŢI

La Casa de cultură din localitatea Horbova, regiunea Cernăuţi a avut loc un concert artistic de muzică populară, care a întrunit arişti din două ţări, Ucraina-România.

În special, au fost invitaţi artişti din comuna Costeşti judeţul Vâlcea, România. Foarte apreciat şi aplaudat de publicul român adunat în sala de spectacole a căminului cultural a fost colectivul de dansatori “Floricica”.  De asemenea, alături de oaspeţii din România, pe scenă au urcat colectivele artistice din Horbova, precum şi elevii Centrului Bucovinean de Artă pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Românești, condus de Iurie Levcik.

În plus, în timpul evenimentului cultural au fost semnate acorduri de colaborare culturală între comuna Costeşti, România şi Comunitatea Teritorială Unită Ostriţa din regiunea Cernăuţi. Potrivit organizatorilor, prin această acţiune se va da startul unei cooperări fructuoase între cele două comunităţi de pe ambele maluri ale Prutului.

 

Sursa: BucPress 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1