Citeste si...

NIȚU, ÎNCREZĂTOARE ÎNAINTE DE EUROPEANUL DE LA ROMA

O sportivă legitimată la secția de lupte a CSM Drobeta așteaptă cu nerăbdare prima competiție importantă a carierei. Este vorba de Larisa Nițu, care va participa peste câteva zile la Campionatul European de lupte din capitala Italiei. Severineanca speră să pășească cu dreptul la întrecerea continentală.

nitu

Secția de lupte severineană condusă de maestrul Marin Dobrescu va fi reprezentată, din nou, la cel mai înalt nivel european, la categoria juniori. CSM Drobeta se află pe tabloul Campionatelor Europene de Lupte, ce se vor desfășuara, în perioada 31 iunile-5 august, în capitala Italiei, Roma. Datorită rezultatelor excelente din 2018, tânăra luptătoare Larisa Nițu participă cu multe speranțe în cadrul categoriei 72 de kilograme.

 

Este o competiție importantă pentru mine de unde aș vrea să mă întorc cu un rezultat cât mai strălucitor! Moralul și încrederea că pot să emit pretenții la un loc cât mai sus mi le dau rezultatele precedente din acest an, când am avut două competiții extrem de puternice în România și o alta în Turcia, iar în ambele competiții am câștigat locul 1. Pot spune răspicat că acest Campionat European este cel mai vizibil mod de a arată prestația mea și punerea la încercare de cât de bine sunt pregătită pentru marile competiții”, a declarat Larisa Nițu.

 

Sportiva în vârstă de 19 ani este în vârf de formă în actualul sezon și apropie cu pași repezi de marea performanță. În urmă cu două săptămâni a izbutit să își treacă în palmares titlul de vicecampioană națională la seniori, fiind învinsă de Alexandra Anghel, o luptătoare bine cotată: vice-campioană europeană la seniori (Rusia, Kaspiisk – mai 2018) și tineret (Turcia, Istanbul – iunie 2018).

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1