Citeste si...

MINISTERUL EDUCAȚIEI DIN ROMÂNIA VINE CU PRECIZĂRI PENTRU ROMÂNII DE PRETUTINDENI

studenti 1Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice din România vine cu precizări pentru românii de pretutindeni, în privința admiterii la studii universitare de licență și de master. Prevederile fac referire la absolvenții care provin din state non-UE. 

Astfel, candidatii care au absolvit studii universitare de licență, respectiv de master, într-un stat non-UE, și care doresc să-și continue studiile universitare pe locuri subvenționate de statul român , trebuie să aibă programul de licență sau de master acreditat de o agenție de acreditare a învățământului superior la nivel european.  Cei interesați pot verifica pe site-ul ENIC  NARIC,  la adresa http://www.enic-naric.net/higher-education-institution.aspx , alegând țara respectivă, iar apoi Recognised higher education institutions.  De asemenea, există posibilitatea de a accesa si site-ul http://www.cnred.edu.ro  unde există facultățile și domeniile de studii, pe țări, care sunt acreditate. Românii din Republica Moldova pot accesa și pagina http://www.anacip.md  .  

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1