Citeste si...

BULEVARDUL DUNĂRII, DIN DROBETA TURNU SEVERIN, AFECTAT DE PLOAIA TORENȚIALĂ

bulevardPloaia torențială și furtuna, care au afectat municipiul Drobeta Turnu Severin începând cu ora 17,00, au făcut ravagii pe mai multe artere de circulație. Una dintre acestea este Bulevardul Dunării, spre Fabrica de Anvelope. Aici, carosabilul este alcătuit din piatră cubică. Din cauza canalizării care a refulat, apa a pătruns sub piatra cubică, provocând prăbușirea carosabilului în dreptul unei spălătorii auto. Polițiștii locali au intervenit la fața locului și au delimitat zona cu bandă reflectorizantă, pentru ca șoferii, care ajung în zonă să fie avertizați asupra pericolului.  Și pe strada Adrian, canalizările au refulat, iar circulația s-a desfășurat cu dificultate în zona Cicero. Furtuna puternică a rupt mai mulți copaci și a luat pe sus mai multe acoperișuri. Intervenția autorităților a întâmpinat dificultăți, din cauza ploii torențiale.

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1