Citeste si...

ZBORURI AMÂNATE. CURSELE ATENA-CHIŞINĂU AU FOST ANULATE DIN CAUZA UNOR DEFECŢIUNI

 avio.jpg    Două zboruri de pe Aeroportul din Capitală au fost anulate. Este vorba despre cursele Atena - Chişinău şi Chişinău-Atena. Potrivit companiei aeriene, totul s-a întâmplat din cauza unor defecţiuni tehnice depistate la aparatul de zbor.

Aeronava, de tip E 90, trebuia să decoleze spre Atena la ora 09:00 dimineaţa şi să se întoarcă la 13:20 la Chişinău. Pasagerilor le-a fost oferită cazare, dar şi posibilitatea să ajungă la destinaţii cu alte curse.  

De asemenea, trei curse operate de aceeaşi companie aeriană înregistrează întârzieri. Este vorba despre aronavele care urmau să ajungă de la Moscova, Verona şi Frankfurt. 

 

Sursa: Publika.md

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1