Citeste si...

EXPOZIŢIE DEDICATĂ LUI CONSTANTIN RĂDULESCU-MOTRU, LA CHIŞINĂU

afismotru 1O expoziţie dedicată lui Constatin Rădulescu-Motru poate fi admirată, zilele acestea, la Chişinău. Institutul Cultural  Român Mihai Eminescu" la Chişinău în colaborare cu Primăria Municipiului Chişinău organizează, la Galeria la Rond, din preajma statuii lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din Chişinău, expoziţia ”Constantin Rădulescu-Motru – filosof al identității românești , la 150 ani de la naștere”.Expoziția este compusă din 20 de bannere, format 2.05 x 0.95 m și  conţine informaţii, documente şi fotografii care prezintă publicului viața și activitatea marelui filosof român.

Expoziţia este deschisă publicului larg până la 28 mai. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1