Citeste si...

CONFRUNTARE ÎNTRE ROMÂNI ÎN TENISUL DE MASĂ FEMININ DIN SERBIA

stoni tenis 660x330Tenisul de masă este sportul de bază al comunităţii româneşti din Serbia, după cum arată rezultatele. Astfel, două echipe ce conţin jucătoare românce şi sunt antrenate de români şi-au disputat titlul pentru campioana Serbiei la tenis de masă. 

Echipa feminină de tenis de masă „Obilić-Aleva”, este noua campioană a Serbiei. În meciul decisiv, vineri seară,  la Novi Kneževac, au dispus de echipa „Novi Sad” din oraşul cu acelaşi nume, cu scorul de 4 la 2, după cum anunţă Televiziunea din Voivodina. 

Conform regulamentului, campioana naţională la tenis de masă devine echipa care în finala play offului, prima obţine două victorii. După ce în primul meci scorul a fost de 4 la 3, în favoarea jucătoarelor din Novi Sad, iar în retur 4 la 3 pentru fetele de la Novi Kneževac, meciul de vineri seară a desemnat noua campioană. S-a evidenţiat  jucătoarea Ema Rečko, cea care a obţinut două victorii. Câte o victorie a obţinut Izabela Lupulescu şi Dragana Vignjević. Pentru echipa din Novi Sad, cele două puncte au fost cucerite de Aneta Maksuti.

Menţionăm că antrenorul echipei din Novi Kneževac, pentru care evoluează Izabela Lupulescu este Nicolaie Lupulescu, iar director sportiv al echipei din Novi Sad este Dan Frăţilă. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1