Citeste si...

LANSARE DE CARTE ROMÂNEASCĂ LA APȘA DE JOS, REGIUNEA TRANSCARPATIA (UCRAINA)

La 7 decembrie 2017, la Apșa de Jos, a avut loc lansarea cărții de proză „Povestiri din dreapta Tisei” de Vasile Iovdi, medic, președintele Asociației „Ioan Mihalyi de Apșa” din aceeași localitate – notează BucPress.

Manifestarea a debutat cu un moment de reculegere în memoria Majestății Sale Defuncte Regele Mihai I al României.

Recenzia cărții a fost făcută în termeni elogiativi de Felician Pop, managerul Muzeului Județean Satu Mare, cel care a scris și prefața lucrării. Despre carte și personalitatea autorului au mai vorbit Robert Laszlo, managerul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Vasile Ion Iovdi, primarul din Apșa de Jos, numeroși colegi și prieteni ai autorului din Ucraina și România. La manifestare au participa peste 30 de persoane, potrivit paginii de Facebook a Consulatului României la Solotvino / Slatina.

Excepționale momente artistice au fost susținute de George Negrea, cantautor din Satu Mare.

Cartea a fost publicată de editura „Ecou Transilvan” din Cluj-Napoca, cu sprijinul prietenilor de la Satu Mare și a fost prezentă la standul editurii de la recentul târg de carte „Gaudeamus”, desfășurat la București în perioada 22-26 noiembrie.

Volumul a fost inițial lansat la Satu Mare, la 9 noiembrie 2017, în sala Muzeului Județean Satu Mare, cu o capacitate de peste 100 de locuri, care a fost arhiplină cu această ocazie.

 

sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1