Citeste si...

EXPOZIȚIE ÎN REGIUNEA TRANSCARPATIA, DE ZIUA UNITĂȚII UCRAINEI

La 22 ianuarie, locuitorii regiunii Transcarpatia au marcat Ziua Unității Ucrainei și cea de-a 72-a aniversare a regiunii Transcarpatia în componența Ucrainei.

Cu acest prilej, în foaierul Administrației Regionale de Stat Transcarpatia a fost deschisă o expoziție dedicată creării statalității ucrainene.

Potrivit Inter Regio News, expoziția, care include câteva zeci de standuri informaționale și educaționale elaborate de Institutul Național al memoriei naționale prezintă date istorice despre evenimentele și etapele revoluției ucrainene din 1917-1921.

De precizat că, expoziția dată poate fi vizitată pe parcursul a două săptămâni.

 

sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1