Citeste si...

Românii din Cernăuți sunt invitați astăzi la cel mai frumos spectacol românesc din anul 2018

Astăzi la Cernăuți se încheie Zilele Culturii Românești cu un Spectacol extraordinar întitulat ”Hora mare-n Gara mica”. Este un proiect inițiat de Centrul ”Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni, care se derulează în parteneriat cu Liga Tineretului Român ”Junimea” din Cernăuți și Consulatul General al României la Cernăuți.

Potrivit BucPress, printre invitații de onoare ai spectacolului se numără renumiții interpreți Gabriel Dorobanțu, Elena Merișoreanu, Adriana Trandafir, Nicolae Datcu, Ilie Caraș, mai tinerii interpreți Alexandra Dan și Alexandru Tărâțeanu, împreună cu membrii Ansamblului de dansuri ”Alunelul” din comuna Horbova, ținutul Herța, care le va oferi publicului cernăuțean melodii de dor și drag, transformând această duminică într-o adevărată zi de sărbătoare pentru toți românii din nordul Bucovinei.

Potrivit organizatorilor, numărul spectatorilor va fi cu mult mai mare decât locurile disponibile în sala de spectacole a Filarmonicii regionale de stat din Cernăuți, întrucât intrarea la spectacol este liberă și pe bază de invitație.

Spectacolul extraordinar ”Hora mare-n Gara mică” se va desfășura astăzi, 28 ianuarie 2018, în incinta Filarmonicii regionale de stat din Cernăuți, începând cu orele 15.00. Sunt invitați și așteptați cu drag toți cei pasionați de folclorul strămoșesc și de cântecele noastre românești.

Parteneri media ai spectacolului ”Hora mare-n Gara mică” de această data au fost Radio Cernăuți, BucPress, ”Zorile Bucovinei”, TV Bucovina, ”Monitorul de Hliboca”, ”Gazeta de Herța”, ”Meleag natal” și ”Concordia”.

 

sursa: BucPress 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1