Citeste si...

BUCOVINA VA FI PROMOVATĂ LA VIENA LA MIJLOCUL LUNII IUNIE, CU SPRIJINUL PRIMĂRIEI DIN VIENA

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, că la mijlocul lunii iunie, cu sprijinul Primăriei Viena, Bucovina va fi promovată în inima Vienei, în Am Hof Platz, informează NewsBucovina .

„În acest an avem mai multe acțiuni prin care marcăm Centenarul Marii Uniri. În luna iunie ne propunem să promovăm Bucovina la Viena”, a spus Flutur.

Potrivit acestuia, Consiliul Judeţean Suceava acordă o importanță deosebită promovării județului Suceava și a Bucovinei, drept care organizăm acțiuni consistente pe plan național şi internațional, iar în data de 16 iunie județul Suceava va fi prezentat în inima Vienei, într-un loc consacrat evenimentelor publice, respectiv Am Hof Platz.

„Vom avea o participare importantă, mergând pe 5 componente: turism, cultură, meșteri populari, gastronomie, precum și prezentarea din punct de vedere istoric a Bucovinei”, a explicat Flutur.

„În cadrul evenimentelor organizate cu sprijinul Primăriei Viena, împreună cu  Asociația Mihai Eminescu din Viena și cu parteneri din Austria, vor avea loc concerte, spectacole de dans şi prezentări ale portului popular românesc, susținute de artiști suceveni și de Ansamblul Ciprian Porumbescu”, a spus Flutur.

În data de 15 iunie autoritățile sucevene vor participa la manifestări de comemorare a poetului național Mihai Eminescu și vor marca parcursul vienez al lui Ciprian Porumbescu, conform sursei citate.

 

Sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1