Citeste si...

PRIM-MINISTRUL UCRAINEI AMENINŢĂ CU DEMISIA DACĂ NU VA FI ADOPTATĂ LEGEA PRIVIND CREAREA TRIBUNALULUI ANTICORUPŢIE

Premierul ucrainean, Volodimir Groisman, a ameninţat luni că va demisiona dacă parlamentul nu îşi va da acordul în favoarea creării unui tribunal special anticorupţie, care urmează să fie supusă la vot joi, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Legea pentru crearea unui astfel de tribunal special este una din cerinţele pachetului de asistenţă financiară de 17,5 miliarde de dolari acordat Ucrainei de Fondul Monetar Internaţional.

Groisman a atras atenţia că fără acest ajutor Ucraina riscă destabilizarea.

„Eu, ca prim-ministru, am luat o decizie în ceea ce mă priveşte”, a spus Groisman la un briefing de presă. „Dacă acest tribunal - corect şi independent - nu va fi creat, înseamnă că voi pierde autoritatea de prim-ministru şi voi demisiona”, a adăugat el.

 

Sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1