Citeste si...

AU FOST ALOCATE 130 MILIOANE DE GRIVNE PENTRU DEZVOLTAREA REGIUNII CERNĂUŢI

Peste 130 de milioane de grivne vor fi investite în regiunea Cernăuţi pentru reparaţia, reconstrucţia şi  reutilarea unor obiective de menire socială.

Potrivti promin.cv.ua, în cadrul unei şedinţe a Comisiei economie şi buget a Radei Supreme a Ucrainei a fost susţinută  propunerea Cabinetului de Miniştri privind alocarea a peste 130 de milioane de grivne pentru dezvoltarea regiunii Cernăuţi.

“Banii alocaţi din Fondul pentru dezvoltare regională vor fi folosiţi pentru îmbunătăţirea infrastructurii sociale din regiunea Cernăuţi”, a declarat prim-adjunctul şefului comisiei parlamentare pentru buget Vasili Amelcenko, membru al Partidului Radical.

Astfel, fondurile alocate vor fi cheltuite pentru lucrările de reparaţii la Spitalul de Urgenţă şi Spitalul Clinic Regional, se planifică finalizarea lucrărilor de construcție a unei grădiniţe în localitatea Karapciv din raionul Vijniţa, precum şi reconstrucţia staţiunii “Perla munților“ din satul Banâliv-Pidghirnâi din raionul Storojineţ, a Spitalului raional central Kiţmani, altor obiective de menire socială.

 

Sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1