Imprimă această pagină

AU FOST ALOCATE 130 MILIOANE DE GRIVNE PENTRU DEZVOLTAREA REGIUNII CERNĂUŢI

Peste 130 de milioane de grivne vor fi investite în regiunea Cernăuţi pentru reparaţia, reconstrucţia şi  reutilarea unor obiective de menire socială.

Potrivti promin.cv.ua, în cadrul unei şedinţe a Comisiei economie şi buget a Radei Supreme a Ucrainei a fost susţinută  propunerea Cabinetului de Miniştri privind alocarea a peste 130 de milioane de grivne pentru dezvoltarea regiunii Cernăuţi.

“Banii alocaţi din Fondul pentru dezvoltare regională vor fi folosiţi pentru îmbunătăţirea infrastructurii sociale din regiunea Cernăuţi”, a declarat prim-adjunctul şefului comisiei parlamentare pentru buget Vasili Amelcenko, membru al Partidului Radical.

Astfel, fondurile alocate vor fi cheltuite pentru lucrările de reparaţii la Spitalul de Urgenţă şi Spitalul Clinic Regional, se planifică finalizarea lucrărilor de construcție a unei grădiniţe în localitatea Karapciv din raionul Vijniţa, precum şi reconstrucţia staţiunii “Perla munților“ din satul Banâliv-Pidghirnâi din raionul Storojineţ, a Spitalului raional central Kiţmani, altor obiective de menire socială.

 

Sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)