Citeste si...

PS SILUAN PREIA TEMPORAR CONDUCEREA EPISCOPIEI DACIA FELIX DIN SERBIA

PS Siluan1PS Siluan, Episcopul românilor ortodocși din Ungaria va prelua temporar conducerea Episcopiei Dacia Felix din Serbia. Astfel, în 1 august, PS Siluan a slujit împreună cu preoții Episcopiei Dacia Felix, în Catedrala Orotodoxă Română din Vârșeț, Serbia. Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, a hotārât sā-i încredinteze si conducerea Episcopiei ,, Dacia Felix" a românilor din Serbia, ca urmare a retragerii pentru un an, pe motive de sānātate a PS Daniil Stoenescu.

 

Șerbana Kiss-Meiroșu

PS Siluan, Episcopul Românilor Ortodocsi din Ungaria, pe data de 1 August 2017 ora 10:00 va sluji împreunā cu preotii Episcopiei ,,Dacia Felix", în Catedrala Ortodoxā Românā din Vârset, Serbia.
 Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, a hotārât sā-i încredinteze si conducerea Episcopiei ,, Dacia Felix" a românilor din Serbia, ca urmare a retragerii pentru un an, pe motive de sānātate a PS Daniil Stoenescu.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1