Citeste si...

"SĂPTĂMÂNA FILMULUI ROMÂNESC" LA BUDAPESTA

filmul ana mon amour de calin peter netzer selectat in competitia oficiala a celei de a 67 a editii a 2 size11În perioada 10 – 15 octombrie 2017, Institutul Cultural Român Budapesta organizează cea de a douăsprezecea ediție a „Săptămânii filmului românesc”, la Cinematograful Național „Uránia” din capitala ungară, cu scopul de a prezenta publicului cinefil din Budapesta realizări de dată recentă ale cinematografiei românești. Evenimentul, inițiat în 2006, este cel mai longeviv program cultural al Institutului Cultural Român Budapesta și cel mai mare eveniment cinematografic românesc din Ungaria, organizat în colaborare cu Cinematograful Național „Uránia”.

În această ediție a „Săptămânii filmului românesc” se vor proiecta șase filme artistice, completate cu un film documentar şi un calup de patru scurtmetraje. De asemenea, vor avea loc două întâlniri ale publicului cu actorii.

Evenimentul se va deschide marți, 10 octombrie 2017, ora 18.30, cu o conferință de presă, urmată de proiecția filmului artistic „Ana, mon amour” (regia: Călin Peter Netzer). Seara de deschidere o va avea ca invitată specială pe actrița Diana Cavallioti, interpreta rolului principal în filmul „Ana, mon amour”. După proiecția filmului va avea loc o sesiune de întrebări şi răspunsuri între Diana Cavallioti şi publicul prezent, moderată de Mónika Dánél (profesor la ELTE).

Duminică, 15 octombrie2017, după proiecția de la ora 18.00 a filmului Fixeur, va avea loc o discuţie cu actorul principal al filmului, Tudor Istodor, alături de actorul Molnár Levente, care a contribuit la castingul filmului. Discuția va fi moderată de către Mónika Dánél.

 

Program:

Ana, mon amour (r.: Călin Peter Netzer)

marți, 10 octombrie, ora 19.30

(Pe bază de invitație şi înregistrare la:Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.)

duminică, 15 octombrie, ora 20.30

Două lozuri (r.: Paul Negoescu)

miercuri, 11 octombrie, ora 18.30

sâmbătă, 14 octombrie, ora 16.30

 

Câini (r.: Bogdan Mirică)

miercuri,11 octombrie, ora 20.30

 

Ilegitim (r.: Adrian Sitaru)

vineri, 13 octombrie, ora 20:30

Inimi cicatrizate (r.: Radu Jude)

duminică, 15 octombrie, ora 15. 00

 

Fixeur (r.: Adrian Sitaru)

duminică, 15 octombrie, ora 18.00

 

Documentar:

Planeta Petrila (r.: Andrei Dăscălescu)

vineri, 13 octombrie, ora 19.00

 

Scurt metraje:

Scris/Nescris (r.: Adrian Silişteanu)

Ana se întoarce (r.: Ruxandra Ghițescu)

Rețea indisponibilă (r.: Adina Dulcu)

Vise de vânzare (r.: Vlad Buzăianu)

sâmbătă, 14 octombrie, ora 15.00

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1