Citeste si...

PELERINI PE DRUMUL CREDINȚEI

IMG 2669În perioada 17-23 iunie, un grup de credinciosi apartinând Parohiei Ortodoxe Române din Budapesta se va afla într-un pelerinaj în Tara Oasului si Maramuresului, România. Grupul l-am format din proprie initiativā si cu binecuvântarea preasfintitului Parinte Episcop Siluan din credinciosi activi ai comunitātii, cu participarea pārintelui paroh, Marius Maghiaru, si sustinerea financiarā a pelerinajului din partea Autoguvernārii Românesti a sectorului VII al Capitalei, pe care o conduce. Grupul format în 2015 se aflā la a IV-a editie a pelerinajului, pânā acum a parcurs aproximativ 7000 km, a vizitat 55 de mānāstiri si mai multe obiective turistice, monumente de arta, case memoriale. Acelasi grup, în perioada 23-27 noiembrie 2017, a participat si la pelerinajul din Rara Sfântā, organizat de Episcopia Ortodoxa Românā din Ungaria.
 
Serbana Kiss-Meirosu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1