Citeste si...

„DE CE EU?” PROIECTAT ÎN CADRUL PROGRAMULUI „FILME ROMÂNEȘTI DE AZI”, LA ICR BUDAPESTA

image002.jpg În 11 iulie 2016, ora 19.00, Institutul Cultural Român Budapesta continuă programul „Filme românești de azi", cu proiecția filmul artistic românesc „De ce eu?" (r. Tudor Giurgiu, 2015), la sediul institutului.

„De ce eu?” îi are în distribuție pe: Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile, Dan Condurache, Liviu Pintileasa și Mihai Smarandache.

Filmul va fi prezentat publicului cu subtitrare în limba maghiară.

Intrarea la proiecțiile de film este liberă în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să vă confirmați intenția de participare la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., până în 8 iulie 2016.

Reamintim că filmul “De ce eu? a fost prezentat în premieră în Ungaria de Institutul Cultural Român Budapesta cu prilejul „Săptămânii Filmului Românesc la Budapesta”, în 15 octombrie 2015.

“Unul dintre cele mai populare filme românești ale anului (2015), „De ce eu?” a fost văzut de peste 65.000 de spectatori în cinematografele din România. A avut premiera mondială la Berlin și a câștigat Premiul Uniunii Criticilor de Film din Bulgaria în Balkan Competition, la Festivalul de la Sofia, și o mențiune specială la Festivalul Internațional de Film Zerkalo, dedicat lui Andrei Tarkovski. „De ce eu?” a fost proiectat [...] la festivalurile de la Varșovia, Chicago, Valladolid, Viena, Cairo.” (evz.ro)

A consemnat Șerbana Kiss-Meiroșu

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1