Citeste si...

LOCOMOTIVĂ DERAIATĂ ÎN MEHEDINȚI

tren 1449415557O locomotivă a deraiat, în județul Mehedinți, pe ruta Drobeta Turnu Severin-Craiova. Incidentul a avut loc marți dimineața și a dus la blocarea traficului feroviar. Centrul Infotrafic din Cadrul Poliției Române a anunțat că incidentul s-a produs în apropierea stației CFR Valea Albă. „În județul Mehedinți, traficul feroviar este întrerupt pe Magistrala 900, ruta Craiova – Drobeta – Turnu Severin din cauza unei locomotive care a deraiat la kilometrul 349+770 de metri(stația CF. Valea Alba)”, se arată într-un comunicat de presă al Infotrafic. Conform primelor informații, este vorba despre locomotiva unui tren de marfă, care ar fi deraiat din cauza infrastructurii defectuoase și a temperaturilor ridicate din ultima vreme, care ar fi afectat calea ferată. Timp de trei ore, anagajații CFR s-au străduit să repună locomotiva pe șine. În jurul orei 11,00, traficul feroviar a fost reluat. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1