Citeste si...

ÎNTRE 12 ȘI 15 AUGUST SE DESFĂȘOARĂ “ZILELE ORȘOVEI”

zileleorsoveiMunicipiul Orșova este în sărbătoare zilele acestea. Între 12 și 15 august se desfășoară “Zilele Orșovei”. Vineri, la ora 20,00, are loc deschiderea evenimentului. Organizatorii au anunțat spectacole de muzică populară susținute de Nicu Novac, Liliana Chiosa, Petrică Orbulescu, Gabi Stanciu, Dana Radneantu, Nicoleta Anculia, Emilia Dorobanţu. Pentru că sâmbătă este doliu național în întreaga țară, concertele de muzică ușoară, programate pentru această zi, au fost anulate. Manifestările vor continua duminică, 14 august, când sunt așteptate să aibă loc un concurs de role şi un spectacol artistic cu Lucian Drăgan, Florin Mitroi, Ghiţă Colţun Brancu, Gabi Zaharia, Fuego, Alexandra Moraru şi Sanda Argint. ”Zilele Orșovei” se vor încheia luni, 15 august, când, odată cu Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, este marcată și Ziua Marinei. Drept urmare, în portul orșovean se vor desfășura jocuri marinărești. Ziua se va încheia cu un spectacol de muzică populară.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1