Citeste si...

BELBIȚĂ SE RĂZBOIEȘTE ÎN POLONIA

Diana Belbiță se pregătește pentru o nouă provocare. Luptătoarea originară din județul Mehedinți trece granițele țării pentru a se bate într-o gală MMA în Polonia, eveniment ce îi poate deschide noi orizonturi în a-și îndeplini visul de a fi prezentă în UFC.

belbitaSportiva care în primăvară a lăsat meleagurile natale pentru a trece la un alt nivel profesional trage din greu la antrenamentele pe care le desfășoară la clubul patronat de Sandu Lungu. După ce a reușit să își câștige respectul adversarelor și să devină, chiar de la o vârstă fragedă, o reprezentantă de prim rang în luptele de contact din țară, sportiva originară din județul Mehedinți a primit o ofertă de nerefuzat. După mai multe victorii în țară, am atins un nivel solid în MMA și, cu ajutorul antrenorilor Sandu Lungu și Ioan Brânză, dar și cel al promotorului RXF - Sebastian Vieru, am făcut un pas spre MMA-ul internațional. Astfel că am semnat un contract cu o promoție din Polonia. KSW este una dintre cele mai bune promoții din Europa și este la ediția cu numărul 36, ceea ce arată experiență și profesionalismul organizării. Am ajuns aici prin multă muncă. În luna martie a acestui an am decis să mă mut din Drobeta-Turnu Severin, în Oradea. Acum mă pot antrena la un nivel foarte înalt alături de luptători cunoscuți, precum Sandu Lungu, Sergiu Breb, Adrian Grec. Deja am început să fiu mai curajoasă și am devenit mai agresivă în cușcă”, a explicat luptătoarea Diana Belbiță legitimată la Sandu Lungu MMA Oradea.

 

Înfruntă reprezentanta țării gazdă

foto 2

Primul meci în KSW pentru fosta elevă a lui Constantin Mitroi va fi în mai puțin de o lună de zile, pe 1 octombrie. Diana va avea în colțul advers reprezentanta Poloniei, foarte bine cotată în sporturile de contact din țară sa, însă, așa cum o știm, războinică, își canalizează toată energia pentru a ridica tricolorul și la Zielona Góra. Katarzyna Lubonska este o luptătoare completă, imprevizibilă, cu un palmares foarte bun. Pregătesc acest meci în detaliu deoarece îmi doresc foarte mult o victorie. Abia aștept să intru în cușcă și să îmi testez din nou nivelul. Vreau o victorie pentru România și sper să fiu susținuta de cel puțin la fel de mulți iubitori ai sportului ca și până acum. Am decis să ma dedic 100% sportului urmând și o facultate în domeniu. Și, ca orice luptător de MMA, îmi doresc să ajung în vârful ierarhiei obținând prima victorie a României în UFC”, a mărturisit sportiva în vârstă de 20 de ani.

Diana Belbiță are în palmares, la nivel de profesioniști, 7 victorii și 2 înfrângeri în cadrul galelor MMA.

Nicu LUNGU

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1