Citeste si...

PRIMUL CANDIDAT DECLARAT ADMIS LA ŞCOALA MILITARĂ DE LA DRĂGĂŞANI ESTE UN MEHEDINŢEAN

jandarmUn tânăr din Mehedinţi este primul candidat declarat "admis" în urma examenelor susţinute la Şcoala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani . Alături de el, alţi 12 candidați, din Mehedinţi, au fost admişi. Ei au avut de susţinut mai multe probe, care s-au desfăşurat în două etape. Mai întâi au avut loc verificarea aptitudinilor fizice şi contravizita medicală. Cea de-a doua etapă a constat în proba de verificare a cunoștintelor la limba și literatura romană și limba străină.

Examenele au fost susținute în perioada 05-10 septembrie, la Școala Militară de Subofițeri ,,Grigore Alexandru Ghica”  Drăgășani,  iar pentru a fi admişi, candidaţii s-au străduit să obţină cel puțin 40 de puncte din cele 90 posibile. Pentru unul din cele 175 de locuri, scoase la concurs, s-au înscris 540 de concurenţi din întreaga ţară. Din Mehedinţi, au participat 38 de tineri, dar numai 13 dintre ei au fost admişi. Punctajele obţinute de ei se situează între 82 şi 57 de puncte. 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1