Citeste si...

PRINŞI ÎN TIMP CE FURAU LEMNE DIN ARIA PROTEJATĂ A PARCULUI NAŢIONAL PORŢILE DE FIER

15909279 1472426876131450 1576466429 oDoi bărbaţi au fost prinşi de jandarmi în timp ce furau lemne din aria protejată a Parcului Naţional Porţile de Fier. Un echipaj de jandarmerie care acționa pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizat în cursul acestei săptămâni, despre faptul că două persoane sustrag material lemnos dintr-o zonă protejată de lege. 

Jandarmii au identificat în aria împădurită ce aparține  Parcului Național Porțile de Fier, doi barbați în timp ce fasonau doi stejari, pe care intenționau să îi transporte în vederea comercializării. Drept urmare, jandarmii au solicitat sprijinul organelor silvice, iar în urma inventarierii a reieșit cantitatea de 2,5  mc de material lemnos.

Jandarmii au întocmit celor două persoane,  actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de tăiere fără drept de arbori nemarcati și furt de arbori din fondul forestier național, actele fiind înaintate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor.  Materialul lemnos a fost ridicat și lăsat în custodia Ocolului Silvic Drobeta Turnu Severin. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1