Citeste si...

COD PORTOCALIU DE GER ÎN MEHEDINŢI

cod galbenJudeţul Mehedinţi se află sub cod portocaliu de ger, începând de luni dimineaţă, de la ora 10,00. Avertizarea meteorologică este valabilă şi marţi, 10 ianuarie. În intervalul menţionat, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania şi în Maramureş, gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între -29 şi -15 grade, iar maximele între -15 şi -10 grade, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie. „În intervalul următor, ziua de astăzi, noaptea care urmează şi ziua de mâine, gerul se va intensifica, Administraţia Naţională de Meteorologie va emite o actualizare a atenţionării anterioare cod galben de ger, pe parcursul acestei dimineţi, iar acest lucru presupune pentru municipiul Bucureşti intrarea sub incidenţa codului portocaliu de ger încă de astăzi”,  a declarat Gabriela Băncilă, de la Centrul Naţional de Prognoză. Astfel, 36 de judeţe şi Bucureştiul se află sub incidenţa codului portocaliu de ger. În restul ţării este cod galben pentru vreme geroasă. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1