Citeste si...

TREN DE LUX, PRIN GARA SEVERINEANĂ

Noul an vine cu o noutate importantă în domeniul transportului feroviar. Compania românească Astra Vagoane Călători va introduce noul tren care este fabricat la Arad. Se numeşte Transcarpatic, iar toţi  cei care vor alege să se deplaseze cu acest tren vor beneficia de condiţii similare cu cele din celebrele garnituri feroviare din vestul Europei.

transcarpatic 37028700

Mehedințenii vor avea șansa de a profita de ocazie datorită faptului că noul tren va circula pe ruta Arad – Bucureşti, implicit va trece și prin gara din Drobeta-Turnu Severin. Deocamdată nu se știe dacă va și opri în județul nostru. Cert este că de așteptat nu mai este prea mult, după ce directorul companiei Valer Blidar a precizat în presa centrală că până pe data de 15 ianuarie trenul va intra în mersul oficial al curselor feroviare. Condițiile sunt ireproșabile, cu vagoane de lux, cușete între două și șase locuri, dotate cu climatizare, LCD, cabine de duș sau supraveghere video.

 

transcarpatic 4

transcarpatic 10Transcarpatic va fi folosit ca tren de noapte pe linia București – Arad și retur. Compania intenţionează să opereze pe mai multe rute, inclusiv în afara ţării, având în vedere că vagoanele sunt omologate să circule în UE. Una din rute este Timişoara - Baia Mare, iar din trimestrul al treilea urmează Timişoara – Viena.

 

transcarpatic 11 631x420Din spusele lui Valer Blidar, preţul unui bilet de călătorie nu va fi mai mare decât cel al concurentului CFR Călători. Compania va produce și vagoane pentru transportul de marfă și va avea divizii de inginerie și reparatii. Astra Rail are fabrici la Arad, Drobeta-Turnu Severin și Caracal.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Comentarii  

0 #1 Capraru 09-01-2017 13:16
Cum sunt cabinele de duș cu supraveghere video?
Citat | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1