Citeste si...

CURSURI SUSPENDATE LA DOUĂ ŞCOLI DIN MEHEDINŢI

scoli gradinite inchiseLa două şcoli din judeţul Mehedinţi, cursurile sunt suspendate marţi, 10 ianuarie, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Cele două unităţi de învăţământ sunt Şcoala Gimnazială Ilovăţ şi Şcoala Gimnazială "Gheorghe Enescu" Tâmna.  Comunicatul dat publicităţii de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi arată că această decizie a fost luată pentru siguranţa elevilor. "Vă informăm că mâine, 10.01.2017, în unitățile de învățământ din județul Mehedinți cursurile se vor desfășura conform programului normal, cu excepția Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Enescu” Tâmna și a Școlii Gimnaziale Ilovăț, fiind afectați de suspendarea cursurilor un număr de 379 de elevi. Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile și avertizările meteorologice de temperaturi scăzute, transmise de A.N.M., pentru zilele următoare, în vederea asigurării siguranței elevilor și a personalului didactic și nedidactic, Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți monitorizează cu atenție situația unităților de învățământ din județ și menține legătura permanentă cu toate instituțiile abilitate: Prefectura Mehedinți, Primăria, Consiliul Local, Consiliul Județean, Poliția, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Drobeta” și Direcția de Sănătate Publică Mehedinți,  pentru a decide, cu operativitate, în funcție de situația vremii, asupra măsurilor de suspendare a cursurilor" , se arată în comunicatul ISJ Mehedinţi. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1