Citeste si...

NAVIGAŢIA PE DUNĂRE A FOST ÎNCHISĂ DIN CAUZA GHEŢII

dunareNavigația fluvială pe Dunăre, între Porțile de Fier II și Brăila, a fost închisă, marți, 10 ianuarie, din cauza podurilor de gheață care s-au format în zona Cenavodă-Hârșova, precum și a sloiurilor care acoperă și 80% din suprafața apei pe diferite sectoare. Conducerea Adminstrației Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galați a decis, marți, să închidă navigația fluvială pe Dunăre, în amonte de Brăila, scrie news.ro. Pe Dunărea fluvială s-a închis circulația de la Brăila în amonte până la Porțile de Fier 2 din cauza gheții. Este o decizie luată de AFDJ în consultanță cu căpităniile zonale de port, cu adminstrația căilor navigabile din Bulgaria și din Serbia. Navele fluviale sunt în porturi, pe timp de iarnă așa e navigația”, a spus directorul AFDJ Galați, Dorian Dumitru. 

De marţi după-amiază, de la ora 16,00, circulaţia navelor va închisă între Baziaş şi Brăila. Situaţia nu dă semne de revenire la normal, pentru că din Ungaria vin pe Dunăre sloiuri mari de gheaţă. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1