Citeste si...

ANDREI STĂNIŞOARĂ, PREFECT MEHEDINŢI: FACEM TOT POSIBILUL PENTRU CA SĂ SE POATĂ CIRCULA PE TOATE DRUMURILE

andrei stanisoara 2Ninge abundent în Mehedinţi, în condiţiile în care, stratul de zăpadă era deja abundent. În zona de sud, Vrata-Gârla Mare-Salcia, zăpada a acoperit complet carosabilul, iar circulaţia se desfăşoară cu dificultate. Din cauza viscolului, nu mai este vizibil şanţul care mărgineşte carosabilul, iar mulţi şoferi au ieşit cu maşina de pe şosea, împotmolindu-se în nămeţi. Prefectul interimar al judeţului Mehedinţi, Andrei Stănişoară, a declarat că se face tot posibilul ca să se poată circula pe toate drumurile. "Sunt zone unde a nins abundent, la Dârvari, Bălăciţa, Oprişor, sunt încă drumuri judeţene unde se circulă greu, dar  sper ca cei de acolo să înţeleagă că facem tot posibilul pentru ca oamenii să ajungă la destinaţie", a precizat Andrei Stănişoară.  

În Mehedinţi, există doi operatori care se ocupă de deszăpezirea drumurilor judeţene. Din cauza viscolului, cele mai multe probleme se înregistrează în zona de sud a judeţului. "Ne-am fi aşteptat să fie mai multe probleme în zona de munte, dar nu a fost aşa. În zona de sud am avut cele mai multe probleme, pentru că acolo a fost viscol. În astfel de condiţii se poate interveni foarte greu. La Salcia am rămas chiar eu blocat, pentru că în faţa mea era o maşină care transporta pâine şi care nu era echipată de iarnă. Este o adevărată inconştienţă să porneşti la drum, pe zăpadă şi viscol, fără să ai maşina echipată cu anvelope de iarnă", a declarat prefectul Andrei Stănişoară, care face un apel către toţi conducătorii auto să nu pornească la drum fără să aibă autovehiculele pregătite pentru zăpadă. 

Potrivit prognozelor meteorologice, ninsoarea va continua în următoarele ore în judeţul Mehedinţi. În zona de sud, vântul va avea intensificări şi va spulbera zăpada. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1