Citeste si...

JANDARMII AU PRINS TREI TINERI SEVERINENI CARE AVEAU DROGURI LA EI

subst. vegetaleSancțiuni contravenționale în valoare de 2100 lei, tineri depistati cu substanțe interzise asupra lor și  însoțirea transportului  unei persoane cu probleme de sănătate la un spital de specialitate! Acesta este bilanțul activității jandarmilor mehedinţeni în minivacanța de Ziua Unirii Principatelor Române.

În perioada 21-24 ianuarie,  aproximativ 40 de jandarmi au acționat zilnic pentru menținerea unui climat de de ordine și siguranță publică, fiind prezenti în mijlocul cetățenilor din municipiul Drobeta Turnu Severin și județul Mehedinți.

În urma desfășurării misiunilor specifice, jandarmii mehedinţeni au constatat 14 situații privind  abateri de la normele legale  în vigoare, este vorba de 3 infractiuni și 11 contravenții, valoarea acestora fiind de 2100 lei. Astfel, majoritatea sancţiunilor contravenţionale au fost aplicate conform  prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată(tulburarea ordinii şi liniştii publice,  proferarea de injurii şi expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele amenajate, provocare şi participare la scandal)și prevederilor Legii 12 /1990 privind protejarea populatiei împotriva unor activități de comerț illicit.

      Sâmbătă,  21 ianuarie, jandarmii au surprins trei tineri cu varste cuprinse între  19 și 20 ani, care aveau asupra lor, fiecare, câte  plic transparent ce conținea materie vegetală și câte un pachet cu folie pentru confecționarea țigaretelor. Ulterior s-a constatat  că amestecul vegetal în cantitate de 15 grame, reprezintă caracteristicile drogurilor de risc și urma a fi comercializat.  Împotriva celor trei tineri,  jandarmii au întocmit și înaintat organelor competente,  actele de sesizare privind ,,cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

Tot sâmbătă, jandarmii au răspuns solicitării primite de la Spitalul de Urgență din Drobeta Turnu Severin, privind însoțirea transportului unei paciente cu probleme de sănătate la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel, județul Timiș.                                               

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1