Citeste si...

BISERICA DIN LOCALITATEA LIVEZILE, DIN MEHEDINŢI, A LUAT FOC

biserica flacariBiserica din comuna Livezile,  judeţul Mehedinţi, a luat foc luni, 30 ianuarie. Flăcările au cuprins lăcaşul de cult, care a fost distrus în mare parte. La faţa locului au fost chemaţi pompierii care au acţionat cu apă şi spumă, dar flăcările au fost greu de stăvilit. Localnicii au filmat incendiul şi au postat imaginile pe Facebook. Filmuleţele surprind dimensiunea dezastrului şi arată cum flăcările mistuie pridvorul şi acoperişul bisericii. Din spusele oamenilor, incendiul ar fi pornit de la lumânările lăsate aprinse. Luni dimineaţa, în toate bisericile a fost oficiată slujbă, întrucât în calendarul ortodox, la 30 ianuarie, este marcată Sărbătoarea Sfinţilor Trei Ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie Teologul şi Ioan Gură de Aur.  

Autorităţile vor desfăşura cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incendiului.  

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1