Citeste si...

OTHELLO, LA DROBETA TURNU SEVERIN

othelloOthello ajunge şi la Drobeta Turnu Severin. Piesa de teatru se joacă pe scena severineană chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Marţi, 14 februarie, Teatrul Bulandra aduce pe scena Palatului Cultural "Teodor Costescu" spectacolul Othello. Pus în scenă de regizorul armean Suren Shahverdyan, spectacolul de bucură de mare succes pe scena bucureşteană şi nu numai. Publicul severinean este aşteptat marţi, de la ora 19,00. Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia Teatrală, din interiorul Palatului Cultural. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1