Citeste si...

TÂRGUL INTERNAŢIONAL DE CARTE GAUDEAMUS, DEDICAT CENTENARULUI

gaudeamus final 1Cea de-a 25-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte "Gaudeamus" debutează miercuri, 14 noiembrie. Anul acesta, evenimentul este dedicat Centenarului şi celor 9 decenii de emisie a postului Radio România.  Deschiderea oficială a ediţiei este programată miercuri, la ora 12.00, la Pavilionul Central de la Romexpo. Tema centrală a ediţiei este România Centenar, iar preşedintele de onoare al târgului va fi Ioan-Aurel Pop, şeful Academiei Române. Tema va fi ilustrată prin intermediul unui stand reprezentativ, care va găzdui o colecţie de 600 de volume dedicate Marii Unirii şi nu mai puţin de 50 de evenimente, ce includ lansări şi prezentări de carte, dezbateri, proiecţii de film şi lecturi publice.

Trei lansări și noi apariții editoriale alcătuiesc oferta Institutului Cultural Român la cea de-a 25-a ediţie a Târgul Internațional de Carte Gaudeamus. Joi, 15 noiembrie, ora 12.00, la standul ICR, nr. 9, va avea loc lansarea albumului Reenactment. Cum am retrăit Marele Război în veacul XXI / How I relived the Great War in the 21 st Century de Bogdan Iorga. Vineri 16 noiembrie, de la ora 16.00, la standul ICR va avea loc prezentarea romanuluiCotloanede Theodor Cazaban (trad. de Olimpia Coroamă).  Adina în China.Un jurnal inedit este volumul scriitoarei Adina Nanu care se va lansa sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 14.00, la standul ICR. Participă: Adina Nanu şi Georgeta Filitti. Tot sâmbătă, de la ora 16.00, Cosmin Perţa va susţine o lectura din cele mai recente poeme ale sale.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1