Citeste si...

CONTRIBUIE ȘI TU LA BURSA DE FERICIRE!

foto31

Comunitatea celor care știu că binele trebuie să fie generalizat crește în România ultimilor ani. Un spital se construiește de la zero datorită celor altruiști, care înțeleg că doar împreună ne poate fi bine tuturor. Lucrările pentru ridicarea Spitalului de Oncologie și Radioterapie Pediatrică, demarate de Asociația Dăruiește Viață, au început în urmă cu un an, datorită implicării românilor care au înțeles să doneze câte 2 euro lunar pentru salvarea unor copii de care sistemul uită sau se arată neputincios în a-i ajuta. Toți cei care s-au implicat și au donat lunar bani pentru construirea spitalului sunt eroi neștiuți, care luptă pentru o cauză dreaptă. Este primul spital pentru copii construit în ultimii 30 de ani în România și este primul care va oferi condiții de tratament la fel ca în străinătate. Doar prin donațiile oferite prin SMS a fost ridicat un nivel al spitalului. Sunt 260.000 de români care au contribuit la susținerea lucrărilor. Fiecare dintre noi se poate alătura acestei comunități de eroi generoși, care au înțeles că binele înseamnă salvarea acestei lumi.  Fiecare donație înseamnă o șansă la viață. Oricine se poate alătura campaniei accesând www.bursadefericire.ro. Puteți crea propria campanie și puteți să vă invitați prietenii sau cunoscuții să le alăture și să doneze pentru primul spital de oncologie pentru copii, din România. 

Fii și tu Fondator al Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România:

  • Donează online, lunar sau o singură dată, pe Bursa de Fericire – platforma de strângere de fonduri. 
  • Comandă un produs din Colecțiile Bursa de Fericire, iar donația ta se transformă în cărămizi pentru Spitalul „Dăruiește Viață”.
  • Fă-ți campanie pe Bursa de Fericire. Poți crea propriul tău eveniment prin care, strângi fonduri pentru Spital cu ajutorul celor dragi și devii fundraiser al celui mai ambițios proiect de responsabilitate socială.
  • Inițiază/ continuă donația prin SMS cu mesajul SPITAL la 8864 (4 euro/lună) și/sau la 8844 (2 euro/lună). Pot fi active ambele campanii, sau doar una dintre ele.

 

sursa: www.daruiesteviata.ro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1