Citeste si...

PERICOL PE DRUMUL SPRE CLISURA DUNĂRII

clisuraDrumul care duce spre Clisura Dunării are porțiuni care stau să se prăbușească, iar situația nu este de ieri, de azi, ci de aproximativ 2 ani, când au avut loc inundații și viituri în zonă.  Sectorul de drum afectat este semnalizat, oarecum,  prin trei parapeți de delimitare și nimic mai mult. Pericolul ca un turist, care nu cunoaște zona, să cadă în abis este mare. Deși, factorii responsabili ar putea să avertizeze asupra pericolului printr-un indicator anume, până acum în afara celor trei parapeți aruncați la voia întâmplării, nimic nu s-a schimbat de doi ani de zile.  Șoseaua stă să se prăbușească pe câțiva zeci de metri, iar ploile erodează tot mai mult solul, odată cu trecerea timpului. Bucăți din carosabil se desprind la cea mai mică atingere și râpa crește văzând cu ochii. Toate acestea nu sunt vizibile pentru autorități, care au uitat complet de această porțiune de drum, atât de importantă pentru economia județului. Turismul care înflorește pe Clisura Dunării ar putea fi o șansă pentru Mehedințiul, atât de încercat în plan economic, în condițiile în care coloșii industriali pe care se sprijinea financiar județul, au dispărut. Așadar, autoritățile trebuie să caute soluții alternative pentru salvarea județului, iar turismul poate una dintre acestea. Dar la modul în care se petrec lucrurile pe Clisura Dunării nu se poate deduce altceva decât că zona este ignorată complet și nu intră în planurile lor. Principalul drum de acces are porțiuni în pericol de prăbușire, pubelele lipsesc în punctele turistice,  gunoaiele sunt întâlnite peste tot, iar mirosul emanat de acestea alungă și cel mai curajos turist. Prin urmare, așteptăm bani din turism, dar nu facem nimic pentru a atrage turiștii. 

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1