Citeste si...

UCRAINA ȘI BULGARIA VOR SĂ CONSTRUIASCĂ UN DRUM PRIN ROMÂNIA

Ucraina și Bulgaria au convenit să grăbească construcția, prin teritoriul României, a unui coridor de transport rutier între Reni, din regiunea Odesa, și Varna, scrie The Siver Post, citat de Hotnews.

„Am fost de acord să accelerăm construcția unui coridor de transport rutier între Reni, din regiunea Odesa, și Varna prin teritoriul României. Sperăm să atragem resursele materiale ale UE”, a scris pe Facebook Petro Poroșenko, Președinte Ucrainei, după discuțiile purtate cu Boyko Borisov, prim-ministrul Bulgariei.

„Vom face tot posibilul pentru a face din drumul dintre Odesa și Varna un drum de câteva ore”, a spus Poroșenko.

După cum s-a raportat, valoarea stocurilor tranzacționate între Ucraina și Bulgaria a crescut cu 37% în primul trimestru al anului 2018, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, menționează sursa citată.

 

Sursa: BucPress

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mai multe din această categorie: «COD ROȘU DE NINSOARE ÎN BULGARIA

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1