Citeste si...

PRESA DIN REPUBLICA MOLDOVA: ÎNCEPEM ANUL 2018 CERÂND UNIREA!

1ianuarie prutO parte a presei din Republica Moldova așteaptă cu înfrigurare anul 2018. Pentru marcarea Marii Uniri, de la 1918, au fost organizate evenimente încă din primele minute ale anului viitor.

Trecerea în 2018 îi va găsi, pe unioniști, cerând Unirea la Prut. Un steag imens de 100 de metri va fi purtat pe brațe de unioniști la Fălciu la ora 14:00 și trecut pe fostul pod feroviar, în Republica Moldova (ora 15:00 - Stoianovca/Cantemir).

Timpul.md îi îndeamnă pe toți cei care doresc să fie prezenți la eveniment să se afle în 31 decembrie, la ora 14,00 , la Primăria din localitatea Fălciu( România) sau la ora 15:00, la Stoianovca / Cantemir(Republica Moldova), la podul feroviar.

Cei care doresc, rămân, apoi, pentru noaptea de Revelion în Fălciu, la petrecerea organizată la trecerea dintre ani.

Petrecerea este organizată cu mâncare, băutură și muzică LIVE. Vor cânta solisti si ansambluri de pe ambele maluri de Prut. Totul va fi transmis în direct de  10TV în Republica Moldova. Petrecerea  începe la ora 21:00. Doritorii pot rămâne una sau mai multe nopți la gospodării țărănești din Fălciu și din sate învecinate.

Transportul la petrecerea de Revelion costă 50 RON/200 MDL (autocare se organizează din București și Chișinău). Înregistrarea prelabilă este obligatorie, pentru accesul persoanelor și datorită reglementărilor de securitate din zonă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1