Citeste si...

REPUBLICA MOLDOVA: PARLAMENT FĂRĂ MAJORITATE, DOMINAT DE PRORUȘI

mesaj tanara despre votul din chinisau 1Alegerile din Republica Moldova au arătat că cetățenii acestei țări sunt împărțiți între un viraj european și Moscova. Duminică, 24 februarie, au ales un Parlament fără majoritate clară, dar dominat, totuși, de proruși. PSRM a obținut 31,15% din voturile alegătorilor. Urmează, apoi, alianța proeuropenilor ACUM DA și PAS cu 26,84% și PDM cu 23,62%.  Formațiunea lui Ilan Shor a intrat în Parlament, obținând 8,32% din voturi. Rezultatele sunt finale și au fost anunțate, luni seara, de Comisia Electorală Centrală. 

În ziua alegerilor, reprezentanții Partidului Democrat din Moldova au reclamat faptul că socialiștii au adus votanți din Transnistria, cu autocarul.  Dovezi în acest sens au părut și în presă. 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1