Citeste si...

PROTESTELE PLATFORMEI DA CONTINUĂ LA CHISINĂU

demnitate si adevar

La Chişinău, protestele începute în urmă cu o lună continuă. Platforma civică "Demnitate și Adevăr" organizează duminică, 4 octombrie, un nou protest în Piața Marii Adunări Naționale. Reprezentanţii Consiliului Marii Adunări Naţionale au îndemnat cetăţenii să iasă în stradă cu crizanteme albe duminică, începând cu ora 12:00, informează UNIMEDIA.  Potrivit presei moldovene, care citează oficialităţile, la manifestaţie au venit încă de la început aproximativ 3000 de oameni. Platforma DA protestează încă din  6 septembrie când s-au instalat primele corturi în fața Guvernului Republicii Moldova.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1