Citeste si...

TENSIUNI LA CHIŞINĂU. CENTRUL ORAŞUL BLOCAT DE SIMPATIZANŢII PRO-RUŞI

Centrul Chişinăului este blocat de simpatizanţii pro-ruşi care -au instalat corturile pe Bulevardul Ştefan cel Mare, pe o distanţă de câteva sute de metri. Potrivit Radio France International,  protestatarii sunt simpatizanţi ai  Pcorturiartidului Socialiştilor şi Partidului Nostru.

Liderii celor două partide pro-ruse, Igor Dodon şi Renato Usatîi,  au declarat că nu intenţionează să pună capăt protestelor şi pregătesc implementarea "planului B". Dodon a scris în limba rusă pe pagina sa de Facebook: "acesta este doar începutul. Mai departe şi mai mult". În schimb, primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a declarat  că protestul este illegal şi este organizat de Moscova, prin marionetele sale, Dondon şi Usatîi.

În acelaşi timp, Platforma civică Demnitate și Adevăr a solicitat Ambasadelor acreditate în Republica Moldova şi presei internaţionale să monitorizeze întreaga situaţie.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1