Citeste si...

ROMÂNIA ȘI UCRAINA VOR DEZVOLTA COOPERAREA ÎN DOMENIUL APĂRĂRII

Miniștrii Apărării din România și Ucraina au convenit asupra acțiunilor comune de securitate în Marea Neagră, convenind încheierea unor acorduri bilaterale.

Potrivit RRI, Ministrul român al Apărării Naţionale, Gabriel Leş s-a întâlnit cu omologul său ucrainean, Stepan Poltorak în cadrul şedinţei ministerelor apărării din statele membre ale NATO desfăşurată la Bruxelles.  

În timpul întrevederii , şefii departamentelor de apărare au discutat stadiul actual al cooperării bilaterale, perspectivele privind dezvoltarea acesteia  și situația actuală a securității în regiunea Mării Negre.

Gabriel Leş și Stepan Poltorak au convenit, de asemenea, asupra acțiunilor comune de securitate în Marea Neagră, precum şi s-au înţeles în ceea ce priveşte încheierea unor acorduri suplimentare, care să promoveze dezvoltarea cooperării bilaterale, în special, în domeniul cooperării militar-tehnice.

Cu acest prilej, ministrul  Apărării Naţionale din România a confirmat poziția Bucureștiului oficial ca susținător al aspirațiilor euro-atlantice ale Kievului și a asigurat și poziția României privind menținerea integrității teritoriale a Ucrainei.

 

sursa:Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1