Citeste si...

EXPOZITIE DE ARTA PLASTICĂ LA CENTRUL CULTURAL ROMÂN DIN BUDAPESTA

Csaba ZemlényiDupă o sãptãmâna maraton cu filme românesti, Centrul Cultural Român din Budapesta continuă seria activităţilor cu o expozitie de artã plastică, ce poartă semnătura lui Csaba Zemlényi. Lucrările pot fi admirate chiar la sediul Institutului Cultural Român din Budapesta.
În ciuda ploii torenţiale, un public avid de cultură a umplut sălile de expoziţie. Admirând tablourile, privitorul a avut impresia unei cãlãtorii în Evul Mediu sau, cel puţin, a unei incursiuni într-un magazin cu antichitãti. Aplecarea spre detaliu şi modul în care artistul plastic stăpâneşte arta combinării culorilor creează un impact deosebit asupra celui care se opreşte şi admiră lucrările lui Csaba Zemlényi.
Ceea ce impresionează la opera lui Zemlényi este tocmai faptul că nimic nu este în exces, dar nici nu lipseşte nimic. Este atât cât trebuie si cum trebuie sã fie. În concluzie, o expoziţie ce meritã sã-i treci pragul.

               

Livia Árvai

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1