Citeste si...

A ÎNCEPUT ȘCOALA DE VARĂ 2016, LA MUZEUL SEVERINEAN

  a1_640x426.jpg     

     

        Luni, 25 iulie,2016 a debutat a VII-a ediție a Școlii de Vară în organizarea Muzeului Regiunii Porților de Fier din Drobeta Turnu Severin. Și anul acesta instituția de cultură a lansat invitație copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, să participe timp de două săptămâni la toate atelierele de lucru și programele de divertisment. În deschiderea manifestării găzduită de parcul Muzeului de Artă, managerul instituției, Doinița Mariana Chircu le-a adresat un cuvânt de bun-venit tuturor copiilor care au ales să-și petreacă o parte a timpului liber din vacanța de vară, alături de muzeografi și de toți cei implicați în buna desfășurare a evenimentelor pregătite cu multă atenție pentru fiecare zi.

 

   Prima zi a fost dedicată ATELIERULUI DE ARTĂ PLASTICĂ, în organizarea Secției de Artă condusă de Enescu Chirilă, copiii având la dispoziție acuarele și planșe de desen cu reprezentări ale păsărilor şi animalelor ocrotite prin lege şi aflate pe cale de dispariţie. Momentul a fost presărat cu pauze active în care cântecul, dansul şi jocurile copilăriei au creat ambientul propice pentru o zi perfectă de vacanţă. Nu au lipsit nici personajele din desene animate şi din poveşti, iar la final fiecare copil şi-a aşteptat rândul pentru o pictură pe faţă. Marţi, 26 iulie, copiii sunt aşteptaţi la „POVESTEA PIETREI”, un alt atelier încărcat de surprize.

 

 

Alexandra Dediu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Adaugă comentariu

Prezenta Politică stabileşte regulile şi principiile pe care trebuie să le respecte orice utilizator al site-ului. Sarcina moderatorilor este aceea de a NU permite apariţia de comentarii care nu respectă prezenta Politică.
- Comentariile trebuie făcute la subiect şi în termeni decenţi. Cele vulgare, injurioase, xenofobe, rasiste sau instigatoare la ură sau violenţă nu sunt permise.
- Comentariile care conţin ameninţări sau atacuri la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane nu sunt permise.
- Comentariile calomnioase sau cele prin care sunt făcute publice nu vor fi validate.
- Comentariile care conţin propuneri sau oferte de afaceri, comentariile cu conţinut publicitar sau trimiteri către site-uri comerciale nu vor fi validate.


TV Privesc.EU Live

Parteneri

12659700 10208246691941340 2019297651 n

logo4

 

zorile bucovinei

 

Radio Cernauti

 

sigla BucPress

 

tae b1